Internetinė parduotuvė siūlo įsigyti cialio preparatus, kurie vadinami savaitgalio tabletėmis dėl ilgo veikimo laiko. Cialis pradeda veikti vos per trisdešimt minučių, o internetinė svetainė siūlo įvairių kainų variacijų cialį, naudojantis anoniminiu siuntimu.

Apcialis Gelis žele pavidale gydo impotenciją, padeda džiaugtis ilgai trunkančiais malonumais lovoje. Preparatas akivaizdžiai pagerina vyrų seksualinį gyvenimą, turi septynis skirtingus skonius pakuotėje, tačiau yra tinkamas ir moterims. Jos cialį vartoja norėdamos lengviau susijaudinti ir patirti dar daugiau malonumų. Produkto kaina – 39 eurai.

CialisCialis Pfizer! Tadalift preparato kaina – 21 euras. Produktas pramintas „savaitgalio tablete“, kurį rekomenduojama išgerti su vandeniu likus trisdešimčiai minučių iki lytinių santykių. Preparatas suteikia seksualinę stimuliaciją, o jo sudėtis atitinka visus saugumo reikalavimus Indijoje. Būkite aistringas, seksualus ir nepritrūkstantis jėgų lovoje su mylimąja!

Vidalista Professional preparatas, kurio kaina – 44 eurai, skirtas norintiems kuo greičiau patirti malonumus. Efektyvų rezultatą garantuojantis produktas yra geriamas su trupučiu vandens, palaikant tabletę po liežuviu. Nepamirškite produktą slėpti nuo tiesioginių saulės spindulių, vaikų, o vartokite likus pusvalandžiui iki lytinio akto.

Tastylia N10 preparatas yra naujiena cialio produktų kategorijoje. Tai – juostelių pagrindo produktas, suveikiantis vos per dešimt minučių. Vaistas gydo varpos disfunkciją, o santykiavimu leidžia džiaugtis net iki trisdešimt šešių valandų.

Tadora-20mg N4 preparato kaina – 17 eurų. Produktas gerina vyrų seksualinę sveikatą, libido bei suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Nelaikykite preparato vonioje ar patalpoje, kurioje yra ryškūs temperatūrų svyravimai. Preparatas padidina kraujo pratekėjimą, tačiau nepamirškite, kad maksimali paros dozė yra viena tabletė.

Daugiau informacijos – www.dzimums.lv

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *