Kaip išgyventi, kol pataisys džiovyklę?

DžiovyklėsNors tai ir retesnė paslauga, tačiau džiovyklių remontas Vilniuje yra būdingas šeimose, kurios mėgsta įvairią buitinę techniką. Tad ką daryti, jeigu sugedo džiovyklė?

Pirmiausia – ieškoti, kas sutaisytų

Ieškokite patyrusių meistrų, kurie užsiima džiovyklių remontu. Rezervuokite juos iškart, nes gali būti užsiėmę. Tad būtinai stenkitės visa tai padaryti laiku. Jokiu būdu netaisysite patys, nes tik dar labiau sugadinsite. Ir negalvokite, kad pasveiks savaime, nes gali dar labiau sugesti ir net sugadinti jūsų rūbus, jeigu to dar nepadarė iki šiol. Klausimas yra, kaip išgyventi tas dienas, kuomet negalėsite džiovinti drabužių džiovyklėje, nes ši bus taisoma.

Naudoti stiprią centrifugą skalbimo mašinoje

Pirmasis patarimas būtų – centrifūga ir ne kas kito. Tai irgi puikus būdas džiovinti drabužius, nes visos skalbimo mašinos turi šią funkciją. Svarbu nustatyti tokias apsukas, kokios nepažeistų jūsų audinių. Apie tai informaciją rasite drabužių etiketėse, kuriomis būtinai reikia vadovautis. Gal kartais norisi jas nukirpti, nes persimato ar tiesiog dirgina odą, tačiau jeigu taip darote, prieš tai perskaitykite ir įsidėmėkite. O dar geriau – tos etiketės tarsi kokios svarbios instrukcijos, neišmeskite. Ten bus informacija ir apie skalbimo temperatūrą ir apie kitus dalykus.

Džiovinti ant radiatorių

Skaityti straipsnį “Kaip išgyventi, kol pataisys džiovyklę?” »

Kodėl naujieji butai Vilniuje yra tokie paklausūs?

Vilnius – nuolatos augantis Lietuvos miestas, kuriame aktyviai vyksta statybos darbai. Naujieji butai Vilniuje nepraranda savo populiarumo, o NT projektai siūlo vis modernesnius, patogesnius ir komfortiškesnius sprendimus pirkėjams. Kalbant apie nekilnojamojo turto sektorių, nereikėtų pamiršti ir senesnės statybos daugiabučių. Vis dėlto, praktika rodo, kad pastarieji nėra tokie paklausūs, kaip norėtųsi jų pardavėjams. Kas lemia naujos statybos daugiabučių populiarumą ir kodėl verta investuoti į naują butą?

Gyvenamasis būstas yra ilgalaikė investicija, reikalaujanti apgalvoto sprendimo. Tyrimai rodo, kad namus keičiame vos 1–2 kartus per gyvenimą, todėl rinkdamiesi butą, neturėtume skubėti. Priešingai, – būtina racionaliai įvertinti šio sprendimo privalumus ir trūkumus. Kalbant apie pirkimo tendencijas, paprastai išskiriami 3 svarbiausi pasirinkimo aspektai: būsto kaina, kokybė ir gyvenamoji aplinka.

Kodėl verta investuoti į naujos statybos būstą?

Butai VilniujeBūsto kaina yra glaudžiai susijusi su investicine nekilnojamojo turto verte. Žinoma, kad senos statybos būstas kainuos mažiau. Tai itin aktualu žmonėms, neturintiems santaupų ar nenorintiems prašyti didesnės banko paskolos. Deja, su mažesne kaina ateina ir tam tikri trūkumai. Vienas svarbiausių – būsto kaina (ir populiarumas) laikui bėgant dar labiau krenta, todėl gali kilti gana daug sunkumų, jei nuspręsite būstą parduoti. Tuo tarpu naujos statybos butas yra naudinga investicija į ateitį, ypač tuomet, jei planuojate būstą nuomoti ar greitu metu parduoti.

Skaityti straipsnį “Kodėl naujieji butai Vilniuje yra tokie paklausūs?” »