Patarimai vienišoms mamoms, kaip greičiau grąžinti paskolą

Credit24Vienišoms mamoms, auginančioms vaikus ir neturinčios pagalbos iš vaikų tėvo, visada sunkiau sudurti galą su galu. Laimei, kreditai pirkinių finansavimui gali pagelbėti bent jau tokiose reikšmingose situacijose kaip rugsėjo 1 oji ar vaikų ligos. Juk reikia visko: ir aprengti, ir pamaitinti, ir kuprinę pilną gėrybių ant pečių užkabinti. Paskola padeda reikiamu laiku, o paskui reikia stengtis ją grąžinti. Kaip tą padaryti? Štai keletas patarimų mamoms, besirūpinančioms vaikais ir dėl to pasiskolinusioms pinigų.

  • Taupiai, bet pasirūpinkite savimi

Visų pirma, credit24.lt ar panašios vietos yra tai, kur galite gauti reikiamą pinigų sumą. Jūs gausite priminimus, kada artėja pagal grafiką sumos įmokos diena. Tai jus vers taupyti. Vaiką mylite labiausiai, todėl jam visada atiduosite geriausią dalią. Tačiau tai gali tapti kartais klaida, kada rūpinsitės tik vaiku, o save pamiršite. Juk ne veltui stiuardesės, rodydamos lėktuvo katastrofos instruktažą, primygtinai liepia pirmiausia tėvams patiems užsidėti deguonies kaukes, tik tada uždėti jas vaikams. Nes vaikais tikrai negalėsite pasirūpinti, jeigu nepasirūpinsite savimi. Tad nors ir taupysite, bet rūpinkitės savimi: nenualinkite organizmo, leiskite sau kartais pramogų (o ne visada pramogas suteikite tik vaikams). Valgykite sveiką maistą, pajudėkite, turėkite ir malonios veiklos.

  • Raskite papildomą darbą iš namų

Skaityti straipsnį “Patarimai vienišoms mamoms, kaip greičiau grąžinti paskolą” »

Streikuoja akumuliatorius: ką daryti?

Tinkamai prižiūrimi mašinos akumuliatoriai veiks tinkamai ir tvarkingai. Žinoma, toli gražu ne vis gali skirti laiko priežiūrai. Tokiu atveju rekomenduojame pasirinkti servisą, kuriame suteikiamos paslaugos Jums tinka ir būtent jame planuojate keliauti, kai mašinai iškilo kokių nors problemų.

Per daug dėmesio nebūna

Akumuliatorius nėra labai lepus, tačiau dėl kintančių oro sąlygų ir netinkamos priežiūros po kiek laiko jis gali nustoti Jums tinkamai tarnauti. Tokiu atveju nelieka nieko kito kaip tik pirkti naują. O to galima išvengti jeigu iškart savo mašinai skirsite tiek dėmesio, kiek jai reikia, kad ilgai bei sėkmingai tarnautų. Tačiau apie viską nuo pat pradžių.

Akumuliatorius žiemos metu aptarinėjamas labai dažnai. Ir tai visiškai suprantama, kadangi su šia mašinos širdimi dažniausiai labiausiai susiduriama būtent tada kai lauke temperatūra labai nukrenta. Pirmiausia reikia nepamiršti, kad pasirinkdami kokybišką akumuliatorių, kurį galima savo klientus vertinantys gamintojai tuo pačiu gausite kur kas geresnį gaminį. Jau geriau skirti kiek didesnę investiciją, tačiau vėliau džiaugtis jo nauda. Dažnai pigi prekė yra bloga prekė, tad leiskite sau pamiršti rūpesčius dėl akumuliatoriaus keitimo ir iškart pirkite geriausią.

Suraskite geriausią pasirinkimą

Skaityti straipsnį “Streikuoja akumuliatorius: ką daryti?” »