7 mitai apie kvepalus

Daugelis mūsų dieną pradeda nuo kvepalų, kurie suteikia nematomą, tačiau saugią aurą. Saugumas dažniausiai siejamas su kur kas didesniu pasitikėjimu savimi, su kur kas didesniu solidumu galiausiai, galimybe, kvepėti taip, kaip tinka ir patinka kiekvienam labiausiai. Kvepalai yra labai svarbi mūsų gyvenimo dalis. Tačiau kaip ir kiti svarbūs dalykai – jie dažniausiai apipinti mitais, įsitikinimais, kurie ne visai tikslūs.

Pateiksime Jums 7 netikslius įsitikinimus, kurie galbūt paskatins kitaip, produktyviau naudoti kvepalus ir tuo pačiu gauti iš jų kuo daugiau naudos.

Kvepalai1. Kvepalų negalima laikyti vonioje, kaip kad daugelis daro. Jiems žalinga tiek drėgmė, tiek šiluma. Štai todėl juos tena laikydami paprasčiausiai trumpinate jų galiojimo laiko tarpą.

2. Nors rinkoje dažniausiai kvepalai klasifikuojami į tokius, kurie yra skirti vyrams, ir tokius, kurie skirti moterims, tačiau praktikoje toks klasifikavimas nėra tikslingas. Paprasčiausiai aromatai kinta natomis ir tuo pačiu stiprumu. Tad ir rinktis reikia pagal tai, o ne kokiai lyčiai jie priskirti.

Skaityti straipsnį “7 mitai apie kvepalus” »