Medinės pirtys

Wooden bathsMedinės pirtys (angl. wooden baths) mėgstamos daugelio. Tai natūralus ir sveikas atsipalaidavimas. Žmonės pirtyse ne tik atpalaiduoja kūną, bet ir nuotaika būna geresnė. Tai teigiamai veikia emocijas. Šiluma maloni daugeliui, ypač kada šaltas oras. Medines pirtis galite pasistatyti savo kieme. Jos bus naudingos ne tik jums, bet ir puoš aplinką. Graži pirtis gali puikiai derėti jūsų kieme. Pirtys vertinamos nuo seno. Anksčiau buvo manoma, kad pabuvus pirtyje ir išsivanojus vantomis išsilaksto visos ligos. Medžio nauda žmogui, taip pat, žinoma nuo seno. Pirtyse būna didelis karštis, jei nemėgstate, kada būna per karšta, tokiu atveju, galite mažiau kaitinti. Dažnai įrengiami laipteliai, kurie ne tik vidų daro jaukesnį, bet ir yra skirti prisėsti besimėgaujantiems pirtie teikiamais malonumais. Laiptas, kuris yra aukščiausias – tai karščiausia vieta, žemiausiai esantis skirtas tiems, kurie nemėgsta per didelės temperatūros. Šalia rekomenduojama įrengti priepirtį. Šioje patalpoje galėsite pasiruošti, persirengti, ji turėtų būti didesnė, nei pati pirtis. Nepamirškite, kad bus reikalingi dušai, kurie skirti nusiprausti išėjus. Galite įsirengti baseiną, tai puikus būdas atsivėsinti. Pirtis galima skirstyti į: 1. Tradicines. 2. Garo kabinas. 3. Infraraudonųjų spindulių. Daugelis renkasi tradicines pirtis. Tai medinės pirtys, kurios žinomos nuo seno. Tokių galima rasti užmiestyje, kaimuose. Patalpos gali būti didesnės arba mažesnės, priklausomai nuo to, kiek žmonių planuoja būti vienu metu. Garines pirtis galite įrenginėti nuosavuose gyvenamuosiuose namuose. Rekomenduojami išmatavimai 2 m x 1,6m, tokio dydžio turėtų būti vidus. Mažesnių nerekomenduojama įrenginėti, kadangi bus per mažai vietos. Tokioje pirtyje galėsite atsigulti ir puikiai atsipalaiduoti. Vienu metu gali būti du ar keturi žmonės. Pirties grindys, kokias geriausia pasirinkti Šiandieną medinėse pirtyse ar kitokiose yra grindys. Jos nebūdavo įrenginėjamos senais laikais, buvo tiesiog asla iš molio. Grindis galite rinktis medines, sukaltas iš lentų. Jos gali būti pasirenkamos nepralaidžios vandeniui. Grindis galite iškloti keramikinėmis plytelėmis. Jūsų pirtis bus tvarkinga, kiekvienam bus malonu stovėti ant tokių grindų. Padėkite medines groteles, kad nebūtų slidu, nebus šalta vaikščioti basomis. Nereikės daug vargo, kad pirtis būtų tvarkinga ir švari, lengvai galėsite valyti. Jei pasirenkate grindis, kurios nepraleidžia vandens, nepamirškite, kad jums bus reikalinga kanalizacija. Medinės pirtys (angl. wooden baths) gali būti įprastos, o jei norite įdomesnių, įmantraus dizaino, kreipkitės į meistrus, jie realizuos jūsų idėjas.

Wooden baths – puikus sprendimas

Wooden baths – tai vonios, pagamintos iš medienos, kurios pastaruoju metu tampa vis populiaresnės. Tikrai nemažai žmonių nori namų interjerą paversti išskirtiniu, tad tenka ieškoti tokių sprendimų, kurie galėtų geriausiai pateisinti jūsų asmeninius lūkesčius. Medinė vonia yra iš tiesų išskirtinė, tad neretais atvejais pasvarstoma apie jos įsigijimą.

Nors kartais yra manoma, kad medinė vonia pareikalaus ypatingos priežiūros, kuri gali būti pernelyg sudėtinga, tačiau dėl to nerimauti tikrai nereikėtų: šiandien wooden baths gaminimo technologija skiriasi nuo tos, kuri buvo naudojama seniau, tad galite nesibaiminti, kad priežiūra bus pernelyg sunki.

wooden bathsPardavėjų, kurie prekiauja tokiomis voniomis, yra ne taip ir mažai, tad visada galima išsirinkti tokį variantą, kuris jums būtų pats palankiausias. Galite tiesiog apsilankyti įvairių pardavėjų internetiniuose puslapiuose, ir juose tikrai bus galima rasti visą jums reikalingą informaciją apie tam tikras parduodamas prekes. Taip pat visada galima pasidomėti, kokius įkainius yra nustatę skirtingi pardavėjai, ir tai tikrai leis atrasti patį tinkamiausią sprendimą.

Skaityti straipsnį “Wooden baths – puikus sprendimas” »