Transporto nuomaRuošiatės organizuoti mergvakarį ar bernvakarį? Transporto nuoma jau daugelį metų yra tapusi šių švenčių atributu. Prieš pasirinkdami transporto priemonę įvertinkite planuojamą mergvakario/bernvakario trukmę, galimas šventės vietas, svečių kiekį ir skiriamą biudžetą. Transporto nuomai iš tokių svetainių kaip „Transrent“ galite rinktis limuzinus, mikroautobusus, senovinius automobilius, taksi, viešąjį transportą, lengvuosius automobilius ir kitas priemones. Jei niekaip neapsisprendžiate, kurią transporto priemonę rinktis, jums padės šios rekomendacijos:

Viešasis transportas rekomenduojamas jei taupote pinigus ar šventės akimirkos vyks netoli viena kitos ir susisiekimas yra patogus autobusu ar troleibusu. Taip pat viešasis transportas yra geras pasirinkimas, kai neplanuojate linksmintis iki ryto. Kad laikas stotelėje neprailgtų – būkite iš anksto susiplanavę atėjimus į stotelę, kad nereikėtų ilgai stoviniuoti.

Limuzino nuoma rekomenduojama, kai švenčiančių svečių yra nuo šešių iki maždaug dvidešimties, nes būtent tiek vietų talpina šie dideli automobiliai. Dažniausiai pasitaikančios limuzinų spalvos: balta arba juoda, tačiau keletas įmonių Lietuvoje nuomoja ir rožinės spalvos limuzinus, o jie puikiai tiktų merginų vakarėliui.

Autobusus renkasi tokie švenčių mėgėjai, kurių susirenka daug, dažniausiai, apie dvidešimt. Nuomojant kartu su vairuotoju, galite ištrūkti švęsti ne tik į gimtosios šalies apylinkes, bet ir į užsienį. Ar ne smagi idėja mergvakarį/bernvakarį švęsti svečioje šalyje?

Nuomojantis senovinius automobilius, kabrioletus būsite tikri, kad sulauksite išskirtinio dėmesio iš aplinkinių. Tokio automobilio nuoma yra puiki pramoga, tačiau prisiminkite, kad dauguma šių automobilių yra nuomojami vos kelioms valandoms, o ne naktinėms išvykoms nuo vienos miesto vietos iki kitos.

Mikroautobuso nuoma išsiskiria tuo, jog automobilį galite nuomoti nuo kelių valandų iki keleto parų laikotarpio kartu su vairuotoju. Tegul transporto nuoma Jums nesukelia nepatogumų, o tik teigiamas šventės emocijas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *